Luften bara gick ur mig……

Så kom dagen då det bara sa stopp. Luften gick ur mig och jag föll, föll och föll ännu längre ner. Sorg, stress och utmattning i ett virvar av känslor. Jag hade kört på, glömt leva, allt för att slippa tänka. Jobbade, sov och grät om vart annat.

Drog i handbromsen till slut, insåg vad som höll på att hända. Fick vila upp mig ett par veckor och jobbar igen om inte full tid.

Mitt i allt fick jag det efterlängtade mailet om att jag fick plats på campingen där jag stod på kö. Ni som läst min blogg tidigare vet att jag hade planer på att ha en husvagn vid havet. Fick tacka nej, just nu är ett husvagnsköp med problem att få den på plats inte vad jag behöver. Jag behöver ha fokus på annat.

Va rädd om varandra där ute, livet kan snabbt förändras.

1537 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 svar på Luften bara gick ur mig……

 1. Karin skriver:

  Kraaam!

 2. Mia skriver:

  Så skönt att läsa ett inlägg här ❤️ Jag har tänkt på dig o hoppats att du är okej. Så bra att du tillslut drog i handbromsen innan det barkade iväg för djupt. Minns att du skrivit om husvagnsdrömmen o den drömmen har du ju kvar även om det inte var genomförbart nu av förståeliga skäl. Du och din hälsa; både fysisk o psykisk går ju i första hand.

  Apropå det här med ångest som jag har varje kväll nu sedan en tid tillbaka så har jag köpt mig tuschpennor och en målarbok Mindfulness 365 dagar med affirmationer i också – du har väl också skrivit om målarböcker för vuxna tidigare som du hade köpt dig? Färglägger du i någon sådan? För min del skingrar målandet både ångest, oro och jobbiga tankar så jag bara är här och nu – himla skönt så jag vill påminna dig om detta om du inte redan färglägger.

  Varm kram på dig – fortsätt ta det så lugnt som du kan

 3. Ulrika skriver:

  Hej Jenny.

  Du är inte ensam att åka ner i dalgången igen. Vi hade möte med VSFB höromdagen. Fler har nu åkt ner i djupet. Detta ständiga pendlande i våra efterliv. Bra att du drar i nödbromsen och jag kan bara hoppas att 50% på arbetet fungerar för dig nu när det är tungt. Husvagnsdrömmen finns där…..den kommer bara lite senare. Vila, terapi, en promenad, soffan….vad som än hjälper för stunden.

  Jag har börjat dra i nödbromsen men borde dra hårdare. Jag tar en dag i taget, jag vill samtidigt inte gå tillbaka helt till det som var, det är inte heller bra för mig. Svårt med balansen i livet. Jag måste börja med nya smärtmediciner som kan ge biverkningar och ska remitteras till nytt smärtteam i Malmö. Mitt magsår ställde till med total röra när jag inte kan ta mina vanliga mediciner. Det liv jag var på väg att bygga upp står nu och svajar över stupet.

  Om du orkar så kom på minnesgudstjänsten på söndag 20/11. Bara kom och var där. Träffa oss andra så vi kan stötta varandra.

  Annars hör jag av mig i nästa vecka.

  Kram i kämpandet

 4. Ann skriver:

  Hej Jenny.
  Ville bara skicka en hälsning och varm kram
  ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.