Tidig morgon och friskhetstecken

Idag var det min tur att börja 6.30 på jobbet. Sov oroligt då man gärna inte vill bli sjuk eller försova sig om man har den tiden. Samir undrade varför jag var vaken och rörde till bland hans morgonrutiner.

Tidig morgon innebar tidig hemgång då jag bara jobbar halvtid. Jag känner att energin börjar komma tillbaka. Jag orkar mer och det är en härlig känsla. Men jag tar det lugnt och vilar när jag kommer hem. Vill mycket men inser att jag inte ska rusa upp i 110 knop igen. Inser att jag måste ha en balans mellan jobb och privatliv.

Good is enough!!! Jag vill så mycket och jag har stora krav på mig själv. Att jag aldrig lär mig.

Funderar på att klippa mig, ett friskhetstecken bara det. Håret är bråkigt och tråkigt. Brorsan nämner träning i vart och vart annat samtal. Jag låtsas att jag inte förstår piken ? Vet att jag har gått upp massor sen jag förlorade Bella och en dag ska jag ta itu med det. Men man får välja sina strider i ett turbulent liv och vikten står inte först på min att göra lista.

Tredje julen utan Bella närmar sig. Mer än två år sen jag fick pussa och krama min tös. Familjen slogs i sönder på ett överblick, från en stund till en annan förändrades livet för alltid.

773 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.