Sjukare än vi trodde

Jag är fortfarande hundvakt med allt vad det innebär. Är inte riktigt van vid det men jag tror nog att hunden har det rätt bra hos mig ändå.

Farsan är sjukare än vi trodde men ändå friskare idag än i måndags. Nu behöver vi göra en del ändringar för att han ska ha det bra. Han är färdigbehandlad men nu väntar en vårdutredning. Jag kommer inte låta honom flytta hem igen utan han får bo hos mig om det behövs i väntan på annan lösning.

Sonen packar för fullt och imorgonkväll ska han resa iväg. Denna vecka har varit sanslös. Jag är helt slut.  I helgen ska jag vila och verkligen dammsuga hela hemmet, renbäddning av sängen är också prioritet. Hunden gillar min säng. Men jag gillar inte hundar i sängen ?? Men den stackaren är orolig av sig nu när husse inte är hemma, så jag tar inte sängfajten.

image

1119 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.