Tvära kast i livet

Mitt liv just nu är både rörigt och turbulent. Snäva svängningar och en hel del att ordna med. ”Gubben” är äntligen hemma igen och mår mycket bättre. Alltid jobbigt när ens familjemedlemmar inte mår bra Tösen har åkt hem och jag ska äntligen få sova ensam i sängen igen. Vi fortsätter att fundera på olika lösningar så att allt blir så bra som möjligt för alla berörda. Förändringar behövs göras men just nu behöver vi mest landa i allt som varit sista veckan.

Sonen ringde ett videosamtal idag, så skönt att få se honom. Han har det bra och mår bra. Min älskade son, jag saknar honom, saknar till och med skittvätten och disken han orsakar mig ?

Nu går jag på julledighet och ska passa på att landa efter allt som varit de sista dagarna. Sjukskrivningen är slut och i januari börjar jag jobba heltid igen.

Kvällsmaten idag blev köbemad och gott var det.

image

imageSaknar min tös ?? Ikväll är det tungt och tårarna rinner längst kinderna på mig.

1003 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.