Telefonsamtal, terapi och föräldraträff

Vardagen tillbaka och jag hade en lång lista med samtal idag. Bara måste ringa dom på listan så att jag kan avsluta allt som har med rättegången att göra. Jag behöver vila och ta hand om mig själv nu, min kropp och hälsa behöver pysslas om. Min ilska har gjort att jag inte kunnat sörja i lugn och ro. Jag har pratat med Brottsofferjouren, polisen (Japp jag vet att jag inte ska göra det men jag bara behövde informera om kommande JO anmälan och lite om rättegången. Jag knäppte dom lite på näsan, enligt mig och det kändes bra). Jag hann även med ett samtal med läkaren och sen även facket. Utöver det var jag på terapi idag, en hel timme satt jag. Det brukar bara vara ca 40 minuter men hon tyckte väl att jag behövde prata av mig. Tur att hon finns, och jag är fortfarande helt normal. Ja om ni nu har undrat över det, för det gör jag själv var och varannan dag. Kvällen avslutades med föräldraträffen i Malmö, VSFB. Tack för att ni finns, nu när det värsta som kan hända verkligen har hänt.

Avbruten arbetsträning och återgång ett par veckor till heltids sjukskrivning. Så nu ska man oroa sig för Försäkringskassan igen, hoppas att dom förstår att detta behövs. Mellan terapi, samtal och föräldraträff var jag hemma och vilade hos min bror. Men först lite mys med Tilda, den stackaren kan ju inte hjälpa att hennes kusin Bella saknas oss så att det gör fruktansvärt ont. Som jag önskade att Bella var med mig där idag. Hon skulle ha varit Tildas Gudmor.

image
Avslutar kvällen med Bellas låt tillägnad mig:

Min älskade tös som jag saknar dig, många kvällar gråter jag mig till sömns. Älskar dig och lyssnar ofta på låten du har tillägnat mig. Jag förstår budskapet och jag kan le mellan tårarna när jag hör denna låt. Du är bäst Bella!!

 

1440 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbetspröva, Sjukskriven, VSFB, Youtube. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.