Julen 2016

Någon julkänsla har inte infunnit sig i år heller trots att jag verkligen har försökt. Jag har julpyntat, lyssnat på julmusik och verkligen försökt känna lite julmys i alla fall. Känns som vilken dag som helst, fast det gör lite extra ont i hjärtat idag. Varit med min familj idag.

Tredje julen utan Bella, och andra som jag och Samir inte har firat tillsammans. Det har aldrig hänt tidigare,  julen har alltid varit min och barnens högtid. I år är Samir i Libanon och firar jul med släkten på sin pappas sida. Förra året satt jag på mitt hotellrum i Teneriffa.

image

Min älskar tös som togs ifrån mig den 30/7-14 på grund av att någon körde vårdslöst i trafiken och därmed vållade min dotters död. Både Tingsrätt och Hovrätt är eniga. Straffet? Ett hån……

I kväll rinner tårarna och jag låter dom rinna. Saknar min tös…….

1122 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Julen 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.