Strömmen försvann

Just nu är det väldigt rörigt i mitt liv. Jag märker att jag inte hanterar de situationer jag hamnar i på samma sätt som förr. Jag blir väldigt stressad när det inte bara flyter på och jag tar ibland fel beslut. Jag är med andra ord väldigt känslig nuförtiden märker jag.

Idag la jag mig i soffan och läste samt tittade på tv. Vaknar till och ser att teven är släckt, och det är väldigt tyst och mörkt även hos grannarna. Strömmen hade försvunnit, fram med ficklampan och sen låg jag och läste och halv sov i mer än tre timmar. Det första jag blev sugen på var te, som vanligt. Fick bli mackor och juice idag till middag. Men nu är strömmen tillbaka och huset återigen varmt. Tur att det inte var minusgrader därute för stugan kyls rätt snabbt ner.

Ångesten har varit kännbar idag, ångest skojar man inte bort. Usch!! Får bli sängen nu, ny dag imorgon.

1055 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.