Välbehövlig vila och lite ordning i kaoset

Läser andras bloggar för att själv komma vidare med mitt liv. Kan andra så kan jag….. försöker jag tänka. Men det hjälper faktiskt inte så mycket.

Julledigheten blev inte riktigt som jag tänkt mig men nu börjar jag få koll på läget så att säga.  Tösen har förhoppningsvis fått ett nytt hem och ”gubben” har jag också koll på så att han har det bra. Sonen är i Libanon och jag har tagit time out i soffan i tre dagar nu. Välbehövligt!  Läst och tittat på tv.

Nu börjar rastlösheten komma, så imorgon får jag se till och få lite gjort här hemma. Men ikväll fortsätter jag läsa, snart kommer nya böcker i brevlådan.

Saknar min tös och livet vi hade tillsammans, jag, Samir, Bella och Zimon. Vi trodde att vi hade en hel framtid tillsammans med massor av fina år.

 

929 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.