Feeling good dag för att orka lite till

Idag fick det bli en ”feeling good” dag för mig. Efter en lagom lång sovmorgon såg jag till att komma iväg och få 1 1/2 timmes massage, precis vad min kropp behövde. Därefter passade jag på att äta en god middag innan jag åkte hem igen. Massagen var nog precis vad jag behövde för att spänningarna i kroppen skulle släppa. Väl i bilen igen kom tårarna, de bara rann och rann. Ibland bara pyser det över av känslor. Jag grät för att jag saknar Bella, för att jag lever men inte hon, för att Samir mist sin syster och  Zimon sin flickvän med mera.

Nu har jag landat i soffan med en kopp te och en hög tidningar. Landar efter alla känslor som ploppat upp idag efter massagen.

Vad vill jag med mitt liv? Livet som blev? Många frågor som rör runt i huvudet på mig och som jag söker svar på. Bara jag själv kan komma fram till svaren men just nu är det mest som ett fågelbo i huvudet på mig. Rörigt värre och det orsakar mig en inre stress.

Ja jag gråter än, jag sörjer, jag saknar, jag lider, det smärtar och ja jag gör så gott jag kan för att komma vidare i livet. Ingen vill må så här dåligt, ej heller jag så jag kämpar på.

934 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.