Blir fullständigt överraskad av mina fina vänner <3

Igår var jag hembjuden till min goa vän Anita på middag. Det är inget konstigt, jag är där emellanåt och äter och fikar. Men igår var ingen vanlig middag, igår hade hon ordnat en överrasknings fest för mig då jag fyllt 45 år precis innan jul. Jag blev så förvånad att tårarna började rinna, mina fina vänner samlade. De som orkat följa min resa i sorgen och som har stannat kvar som min vän. Det värmde så gott <3 <3

Det blev tre rätters middag och en present <3

image

image

Efterrätten glömde jag fotografera men det var buffé för marängswiss. Presenten var ett riktigt feeling good paket, vilken jag har använt idag. Snacka om att min hela min kropp är len och fin nu 🙂  Espresso house och en stor Chai Latte blir det så fort möjlighet dyker upp.

image

Idag kom min vän Annika och vi såg filmen Capten Corellis mandorin, en film delvis inspelad i Kefalonia där vi var i somras. Några avsnitt är inspelade på Myrtos Beach, ett fruktansvärt vackert ställe. image

Fotot har jag tagit i Kefalonia, juni 2016. Längtar efter sol och värme. Midsommardag åker vi igen, jag och Annika. Vart vi hamnar vet vi inte förrän ett par dagar innan avresa. Ett år blev det Kroatien, förra året Kefalonia, 2017 är ett oskrivet blad. Vi åker dit vi kommer med en sista minuten resa.

 

1785 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor, Vänner. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blir fullständigt överraskad av mina fina vänner <3

  1. Karin skriver:

    Så underbart med fina vänner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.