Bio och god mat, behöver ljusglimtar i mitt liv

Jag är inte inne och bloggar varje dag längre men det är för att jag oftast bloggar om min sorg och min saknad. Det gör att jag lite grand fastnar i de mörka tankarna och det är något jag jobbar med att inte göra. Jag måste fokusera på att få ett fungerande liv med livskvalitet. Att stanna i mörkret och de mörka tankarna är inte ett alternativ och det förgör mig bara. Jag måste finna ljusglimtarna i mitt liv och få ihop ett liv som känns okej för mig. Ett liv utan Bella (utan båda mina barn) kan aldrig bli ett 100 % bra liv men jag strävar efter ett liv som i alla fall är okej.

Ett steg i rätt riktning var en härlig kväll i Lund i går med en min fina vän Katharina. Vi såg först Hundraettåringen som smet från notan. Helt klart sevärd. Därefter åt vi en god laxmiddag med pannacotta till efterrätt. Medan jag var borta hade Samir en spelkväll med sina vänner. Så här såg det ut när jag kom hem:

Mysigt att komma hem till ett hus med lite liv och rörelse. Dock smet jag i sängs med en gång för att inte störa spelandet för dom.

Vi är lite trångbodda men finns det hjärterum så finns det stjärterum säger alltid min mormor. Men skafferiet delades med en hel del glas så de röjde jag ut idag för att få plats med matvarorna istället. En garderob är en perfekt lösning till det mesta när man behöver plats.

1223 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Samir, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.