Haft en bra helg

Dagarna går snabbt och jag har mycket runt omkring mig. Helgen började med att jag åkte till kyrkogården och ordnade med ljusen där. Det måste alltid lysa hos min älskade tös. Förbannade som vanligt att vi måste ha den där hemska platsen. Platsen ingen vill ha sitt barn på. Sen på kvällen var det middag med arbetskamraterna. Det blev god mat och mycket snack.

Igår var jag och åt lunch med min vän Ulrika på Maja Cottage i Vellinge. Deras mat är väldigt god. Det blev inga lyktor, inte för att jag inte ville köpa några utan för att jag måste fundera ut var jag kan ha plats för dom. Ni vet väl att om ni köper era lyktor där så går 50 % till barncancerfonden? Köper ni samma lykta hos en återförsäljare så går oftast bara 10 % dit.

Efter lunchen blev det IKEA och därefter hem till min bror för middag. Han har ett foto på min biologiska pappa som jag tittar på när jag är där. Går i och för sig inte att missa då det står i hallen. Han dog i mars 2014 och på farsdag 2012 hade jag återupptagit kontakten med honom efter 18 år. Jag hann få veta att han älskade mig och önskade att livet varit annorlunda. Han hade mig i sina tankar under alla åren. Han var alkoholist hela sitt liv bortsett från de tre sista åren.

Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Jag har haft en bra helg och det är en skön känsla. Ser fram emot nästa helg för då ska jag på spa en natt. Mysigt!

1650 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Haft en bra helg

  1. Ulrika Rydström skriver:

    Vad härligt att du haft en bra helg. Längtar tills mina tabletter hjälper mig upp igen så jag kan få lite mer glädje jag också. Saknar mitt gladare jag.
    Tänk ändå så mycket du gått igenom och ändå står du på fötterna? Ge dig själv en klapp på axeln, vilken kamp och resa du har tagit dig igenom!

    Kram
    Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.