Oxfilé en tisdag och efterrätt till det

Bara för att vi kände för det lyxade vi till kvällen med oxfilé, pommes och grönsaker. Till efterrätt blev det glass, maräng och chokladsås. Mums!!

Sen Ullared på tv, kanske borde ta en sväng dit i sommar? Eller inte, har fullt upp med saker som inte får plats.

En trött Jenny tänker lägga sig tidigt ikväll. Imorgon är det återigen dags för kursen jag går på. Så imorgon kommer jag hem sent. Man ska ha hobby tralala la laaa….

1422 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Oxfilé en tisdag och efterrätt till det

  1. Anita skriver:

    Varför bara festa till det på helgen. Lev och njut varje dag av det som får dig att må bra. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.