Tvära kast i livet

Idag är en sån dag då jag stannade vid vägkanten på väg till jobb. Batterierna behövde bytas, det ska alltid lysa hos min tös. Hur länge ska jag ha vägplatsen? Precis så länge som jag behöver blir mitt svar. Det var där Bella försvann ifrån oss, hon hade inte en chans. Var och en får tänka vad man vill om mitt sätt att hantera min sorg. Jag har för länge sen slutat bry mig om vad andra tycker och tänker. Min dotter – min sorg- mitt liv.

Nu börjar jag för stunden landa i att bo kvar i mitt hus. Jag planerar lite framåt på vad jag ska göra. Men jag är väldigt medveten om att det kan svänga snabbt.

I bland läser jag gamla blogginlägg och inser att jag gör tvära vändningar emallånåt. Planerar, kollar upp saker och sen slutar det med att jag lägger ner projektet. Man skulle nog kunna säga att jag försöker fly från mitt egna liv. Men trots allt är jag innerst inne medveten om att det inte går att fly från sorgen. Denna rastlöshet tar energi så jag försöker bearbeta den. Inre stress är tärande.

Jag är och förblir Bellas mamma, hon är alltid med mig i mitt hjärta.

Ps…. Jag älskar min son lika mycket. Jag har numera även en bonusson, fina goa Zimon har stannat i familjen.

 

1032 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Samir, Sorg, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.