Bloggevent med en av Sveriges största bloggerska Fnulan och Lotuskliniken i Malmö

Nu ska jag berätta vad jag gjorde i torsdags. Jag hade anmält mitt intresse att få följa med på ett litet bloggevent som skapats av bloggerskan Malin och Lotuskliniken i Malmö.

Det var en trevlig kväll med mycket snack och skratt samt viktig information till oss kvinnor. Gynekologen Selma tycker att vi är väldigt dåliga på att prata om våra underliv här i Sverige. Det är inget man gör öppet verkar det som. Jag funderade direkt om jag känner till mina vänners eventuella problem inom det området men kom fram till att det gör jag inte. Så när det gäller mig har hon alldeles rätt. Malin är kvinnan längst fram och gynekologen Selma är kvinnan i sjalen. Alla foton på denna sida kommer från Malin och jag får lov att dela dom här på bloggen.

Vi bjöds på fantastisk plockmat från Irak, mycket gott och det finns att köpa i Malmö. Det måste jag undersöka vidare. Perfekt att ha på bordet när man har tapaskväll med sina vänner.

Vi fick se när Selma utförde en ansiktsbehandling med laser. Väldigt intressant att titta på men det luktade fruktansvärt illa 🙂 Ni kan läsa mer om kvällen här på Malins och Fridas bloggar  här  och här. Titta gärna nedan på filmen som Malin har gjort om kvällen.

Ett foto taget av mig men attans vad svårt det är att se naturlig ut :). Malin är en gammal skolkamrat från skolgången i Veberöd innan jag flyttade till Malmö. Vi träffades sen återigen när vi båda fått våra töser 1994. Däremellan inget umgänge men man syns i byn och på facebook. När mitt liv hade rasat hörde hon av sig, kom hit och drog i väg med mig på en skogspromenad. Den dagen glömmer jag aldrig, vänner hade svikit mig och slutat höra av sig men här står en kvinna som vågade höra av sig. Som vågade möta mig och som gav lite av sin tid för att stötta när det värsta har hänt. Några till vågade höra av sig och även ni är ihågkomna och jag uppskattade det väldigt mycket. Man blir rätt förvånad när vänner försvinner och ännu mer förvånade när andra som man egentligen inte har kontakt med vågar höra av sig. Om er vän hamnar i ett trauma, förväntar er inte att vännen ska orka ta kontakt. Hör av er, om och om igen. Visa att ni finns, en dag orkar man återigen höra av sig.

Åter till kvällen i torsdags 🙂

På bloggevent får man en goodie bag med sig  hem och då jag har fått väldigt mycket den kvällen både i gåvor och av andra människors värdefulla tid så tycker jag inte att det är mer än rätt att jag visar upp gåvorna och gör lite gratis reklam 🙂

Ett visitkort om ett nyöppnat café i Malmö, kan vara värt ett besök. Ägarna var med på kvällens event. Två små fat från Fyrklövern, kallas för Diamond. Tvålen i lila paket samt två små varuprover och de andra sakerna har jag tyvärr inte riktigt koll på var de är i från. Men det lilla röda hjärtat var gott till mitt favorit te Grape.

Dessa produkter säljs av Christel i Veberöd. Jag har inte själv provat hennes produkter men  känner till andra som gör det och är väldigt nöjda.

Jag ska då använda mig av denna gåva och boka tid redan på måndag. Selma ingav ett sådant förtroende och jag hoppas på att hon kan hjälpa mig. Med vad håller jag för mig själv. Men om ni undrar över något är det bara att skriva till mig. Jag lovar, har ni minsta lilla besvär så är hon ängeln ni vill träffa. 

 

2314 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bloggar, Hälsa, Okategoriserade, Sorg, Vänner, Youtube. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bloggevent med en av Sveriges största bloggerska Fnulan och Lotuskliniken i Malmö

  1. Fnulan skriver:

    Åh Jenny, vilka fina ord, nu sitter jag här och fäller många tårar.
    Du är så full med kärlek <3 Fina fina du!!!
    Vi ska ta en sådan promenad igen, prata om livet, kärleken, saknaden och framtiden.

    Stor Kram och det var en glädje att ha dig sidan om mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.