En tur till Malmö

Åkte till Malmö och träffade lilla Tilda. Sen i kväll hade vi en envägskommunikation i telefon. Jag pratade ovh hon lyssnade på faster Jennys röst.

Väl i Malmö passade jag på att växla pengar inför resan på torsdag. Tycker om att ha kontanter när jag är ute och reser. Känns på något vis tryggt med både kontanter och kontokort. Ska ta taxi från flygplatsen, direkt ut på äventyr då jag inte får checka in dörren ett par timmar efter att jag kommit till Gdansk.

Såg en hemlös svensk (för att vara tydlig) man som blivit utkörd från Triangeln. Vakten stod en lite bit bort och skrattade medan mannen skämde ut sig. Även andra skrattade men jag blev illa berörd. Mannen var smutsig och påverkad, hade jag inte haft Tilda med mig tror jag att jag sagt högt vad jag tänkte. Missbruk är en sjukdom, man behöver hjälp för att bli frisk. Min pappa har också varit hemlös, behandlade man honom också illa? Vi vet inte historien bakom människan som hamnat i missbruk. Vi ska inte vara så snabba och dömma. Missbruk finns i alla samhällsklasser. Missbruk dövar ångest. Ångest kan man få av många orsaker.

I dag har jag haft det lite extra jobbigt inombords. Jag har försökt att stänga av känslorna. Alla dessa mammor med sina vuxna döttrar………..

Livet var för tufft, pappa hamnade snett. Men han var värd att respekteras ändå.

Min lilla prinsessa <3

1255 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hemlösa, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.