Färdigplanerad…..

Planeringen klar, nu ska det ske. Lugnet sprider sig i hela kroppen, snart är smärtan över och jag får vara med min dotter igen. Ska bara skriva ett avskedsbrev men ringer en kompis och ber om hjälp att få åka in till psykakuten. Solklart fall och jag ger mitt godkännande till att läggas in. Jag har ju min son och familj att tänka på. Kommer hem igen efter två veckor. Jag har valt att vara öppen och ärlig med detta, kanske det kan hjälpa någon annan som börjar fundera i samma banor.

Jag mådde fruktansvärt dåligt och kunde inte tänka klart. Där inne fanns en riktig ängel, min kontaktperson. Rakt på sak sa hon till mig att jag är en egoist om jag avslutar mitt liv. Henne kramade jag om innan jag åkte hem och tackade för hennes brutala ärlighet. Självmord är ALDRIG en lösning på ett ”problem”.

2334 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Självmord, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Färdigplanerad…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.