Kommer hem och gräsmattan är klippt

Kommer in på min tomt och stirrar förundrat. Vem har klippt mitt gräs när jag varit iväg ett par timmar?

Det var väldigt högt innan eftersom att jag inte klippt det i år.

Sonen är i Spanien, så han var det inte. Pik från någon granne ? Njjaaa… tror de nog hade nöjt sig med att titta surt i så fall. Ringer Zimon och där får jag svaret. Han hade kommit hit med sin åkgräsklippare. Vilken underbar påg som kommer hit och hjälper mig. Han har ett hjärta av guld.  Vilken överraskning jag fick när jag kom hem.

Medan han klippte gräset var jag med en vän och åt lax i Smygehuk.

Därefter blev det Ystad och ett gott winerbröd på Fritidsbaren.

Idag har jag haft det bra. Jag har städat och umgåtts med en vän. Dagar som är bra är välbehövliga. Dessa dagar tankar jag energi i beredskap för när de dåliga dagarna dyker upp.

 

1523 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Barn till ensamma mammor, Kärlek, Sorg, Vänner, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.