Härlig dag, härlig helg och snart semester

Dagen börjar med att jag vaknar i mitt tält som jag har satt upp på tomten. Vill inte stå på en campingplats och inte veta hur jag ska göra. När tältet ändå är uppe bestämde jag mig för att sova där.

Sonen som tidigare under dagen hittat mig sovandes i min säng i bersån kallade mig för Skogsmulle. När han förstod att jag verkligen var på väg ut till tältet blev det Knäppis i stället. Så man kan nog sammanfattade det som att min son ser mig som en knäpp Skogsmulle.

Min myshörna är inte klar men jag har påbörjat den.

Var även en tur till Lomma med en vän, där åt vi god lunch och sedan glass hos Lommas glassfabrik. Vi satt vid vattnet och njöt av det fina vädret.

Denna helg har varit bra, jag har fixat lite i trädgården, vilat, umgåtts med en vän, och provat mitt nya tält. Jag har INTE jobbat, städat eller lagat mat.

Tre dagar kvar sen går jag på semester.

1007 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Mindfullness, Samir, Vänner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.