Tillsammans i sorgen

Igår var jag iväg och träffade några från VSFB (Vi som förlorat barn). Vårt häfte är nu färdigt och kommer att delas ut på platser där vi kan nå andra som (tyvärr) letar efter föräldrar/syskon i samma situation, de som också har förlorat barn/syskon.

Jag delar med mig av det som jag har skrivit:

Denna text skrev jag för 2 år sedan. Min sorg har ändrat form och jag är idag mer ute i det verkliga livet än i min egna bubbla som jag befann mig i första året efter tragedin. Sorgen har till viss del blivit lättare att hantera, den gör inte längre så fysiskt ont. Men sorgen och saknaden är med mig varje dag i livet som blev. Livet jag inte vill ha, livet utan båda mina barn här på jorden.

Sista fotot jag tog på min dotter. Hon kör mig till Malmö då jag sedan dagen efter ska till Thailand. Sista dagen vi var tillsammans, innan den jävla trafikolyckan tog henne ifrån mig.

1189 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, ofrivilligt liv, Sorg, VSFB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.