Ny burk på plats

Helt ärligt, hur friskt är det att gå upp på en kyrkogård och sno en glasburk med ett foto i??

Nu har jag ordnat fram en ny och hoppas verkligen att den får stå kvar orörd på Bellas plats.

Suck! Att fotona alltid ska lägga sig fel när jag bloggar från mobilen. Vänder rätt imorgon.

Nu har jag packat klart inför campingen. Uträttat ärende och hunnit med att träffa Katharina som bjöd på både drink (alkoholfri), middag och efterrätt.

Jag bakade fröknäcke nu ikväll men det blev bränt. Suck!! Får göra ett nytt försök imorgon. Typiskt mig att lyckas med sånt, ska ha det med mig på campingen. Funderar på att köra redan imorgon, varför vänta när allt ändå är packat? 🙂

Vilken skillnad på packningen vid en veckas charter kontra en veckas camping. Hela bilen kommer vara full. Men men, det blir säkert bra till slut.

745 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.