Nektarintjuv och en författare besöker campingen

En nektarintjuv kom på besök i natt. Jag tog tjuven på bar gärning när den genomsökte min påse som agerar skafferi i tältet, på jakt efter mer ätbart.

Tjuven var en igelkotte som snällt fick vända om igen och lämna min mat ifred. I natt har jag säkrat mitt skafferi, så jag hoppas få slippa nattligt besök igen.

Det blev en tur till Kristianstad idag med shopping och mat. Naturligtvis var jag bara tvungen att köra inom en skoaffär som skyltade med att dom hade Riekerskor. Så nu äger jag ännu ett par snygga och sköna sandaler.

Tillbaka vid tältet igen passade jag på att fika innan jag skulle gå bort till platsen där Björn Ranelid skulle vara. Tänkte att om han nu kommer till den camping där jag är så kan jag ju i alla fall gå dit och lyssna fem minuter för att sedan vandra ner till havet och ta lite foto, lyssna på havets brus och bara vara. Jag stannade två timmar, det hade jag inte räknat med.

Tyvärr lyckades jag inte få till ett bättre foto.

 

651 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.