Fixar, donar och shoppar till hemmet

Här går det undan, jag har hunnit med en hel del sen jag kom hem i onsdags.

Jag har packat upp efter campingen, så mycket man har med sig, och så har hag tvättat.

Två svängar till IKEA har det blivit, en själv och en med en vän. Bland annat så köpte jag en ny servise.

Kunde inte bestämma mig för vilken efterrätt jag ville ha, så jag tog båda.

Jag har beställt sänggavel till min säng på Trademax. Lämnat kläder och pantflaskor till bättre behövande. Lagat stenskott på framrutan, utan kostnad på grund av en bra försäkring.  Varit och fått massage, jäklar vad hon tog i. Hon använde både knä och armbåge så det var inte enbart behagligt och avslappnande.

Nu sitter jag i soffan och ser Özz och hans Statsministern show. Den mannen har humor.

783 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fixar, donar och shoppar till hemmet

  1. Kerstin skriver:

    Snygg servise!?
    Hoppas att vi snart får lite värme här i söder.
    Njut av ledigheten.
    Kerstin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.