Dålig start på dagen

Sov oroligt inatt och vaknade på uselt humör. Jag ville inte stiga upp, kroppen strejkade och kändes som en cementklump i sängen. Fann ingen mening med att stiga upp, låg och vände och vred mig i sängen. Vid lunchtid tvingade jag mig av sängen, skulle till Malmö på eftermiddagen. Orken och lusten var som bortblåst. Energin saknades.

Kom iväg till Malmö och bestämde mig på vägen dit för att se till och få massage, Kroppen är stel och nacke och axlar värker. Efter massagen körde jag till Mobilia och köpte lite kläder.

Passade även på att äta middag på restaurang när jag ändå var i Malmö.

Innan jag återigen körde hem svängde jag inom IKEA, behöver belysning i hemmet. Slutade med att jag har bestämt mig för att ringa elektrikern och be honom att sätta in spottar i taket. Bäst att jag fixar det innan jag ångrar mig.

Dålig start på dagen slutade med att dagen blev helt okej ändå. Denna berg- och dalban till efterliv är inte alltid lätt att hantera. Jag saknar min tös och ibland blir det extra tungt.

822 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Sorg, Vardag. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dålig start på dagen

  1. Ulla Wennerström skriver:

    Kram??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.