Fick en rejäl käftsmäll när jag vaknade

Livet har gett mig en del rejäla käftsmällar sedan 2014 och i morse var det dags igen. Jag hade en dröm där Bella var med mig. Tyvärr var hon död i drömmen men jag lyckades efter ett par dagar rädda henne tillbaka till livet. Som vi pussades, kramades och grät av lycka. När jag vaknade insåg jag att det bara varit en dröm och det kändes som en rejäl käftsmäll. Luften gick ur mig och jag tappade all ork och energi. Ville inte gå av sängen, ville ingenting, ville bara sova bort eländet.

Som tur är så skulle jag just idag bli hämtad av två vänner och så skulle vi ut på en roadtrip och bland annat äta gott. Masade mig av sängen och en dålig start på dagen blev till bättre. Det är så livet är nuförtiden, det går upp och ner. Ibland är sorgen så stark att jag inte tror att jag ska orka mer men så kommer det dagar då jag känner att det går. Det går att överleva……….Men ärligt talat så fattar jag inte hur…….Men jag är kvar så tydligen går det.

Dagens billigaste inköp skede på Agdas countryshop, endast 29 kronor.

Maten intogs vid Smygehamn, ett ställe jag gärna åker till på somrarna. Därefter tog vi en fika på Systrarna Solhjul utanför Veberöd. Dagens dyraste  inköp blev en skrubkräm för 249 kronor.

Jag saknar min tös så att det gör ont i själ och hjärta.

978 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Okategoriserade, Sorg, Vänner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.