Njuter av sista semesterdagarna

Så var årets semester slut. In i det sista njuter jag och äter gott.

Mycket gott att äta på Fritidsbaren i Ystad. En tur på gågatan med lite shopping blev det också. En ny nackkudde till Thailandsresan, den är super bra. Jag hoppas på att sova måååånga timmar på planet. Tycker det är svintråkigt att flyga.

En ny tröja och tunika blev det också.

För att göra lite nytta har jag också börjat tvätta mitt trähus. Inte gjort på några år så det behövdes. Halva huset kvar idag, tänkte slutföra det. Men hade sån tur att när ena fasaden var klar läste jag på Facebook att en vän sökte poolkompis. Som en räddare i nöden anmälde jag mig direkt och körde dit. Man måste ju ställa upp för sina vänner. Så en fasad kvar att tvätta men det kan jag göra en annan dag.

Vi intog en härlig lunch också, lite nyttigare än gårdagens mat på Fritidsbaren men minst lika god.

Förra sommaren hade jag panik och jobbade extra för att slippa tänka. Fick ingen välbehövlig paus och senare på hösten slutade det med sjukskrivning. I år är det tvärtom, jag har kopplat av på min ledighet. Jag har haft en bra semester och är utvilad och redo att återgå till jobbet.

975 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Hälsa, Okategoriserade, Vänner, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.