Fredagkväll med kollegerna och frisörsbesök

Min kväll igår blev inte helt förstörd då jag och mina arbetskamrater träffades, åt gott och snackade i flera timmar. Någon gång under ett läsår brukar vi ses utanför arbetstid.

Tid till frisören var bokad idag och badrumsstädning stod på ”att göra” listan. Att jag aldrig lär mig, städning i veckan är bättre så slipper man det när man är ledig.

Om en månad skulle Bella ha fyllt 23 år. Nu blev hon bara 19 år. Tragiskt och erhört smärtsamt. Den dagen är ”vår” och jag har lämnat in om att vara ledig då.

Blickar framåt i mitt liv och gör så gott jag kan för att göra den meningsfull. Livet idag är lättare att hantera än det var första året med sorgen som är min ständige följeslagare sen sommaren 2014. Jag pratar gärna och ofta om Bella, om minnena som är det enda jag har kvar. Jag pratar inte om trafikolyckan, ej heller så mycket om sorgen, förutom om jag pratar med andra drabbade föräldrar. Där kan jag få bubbla hur mycket som helst om det som hänt och som gör så ont. Med mina vänner vill jag dela alla mina minne och inte den tunga sorgen.

Det allra svåraste och tyngsta tar jag och har hela tiden tagit med min terapeut.

1161 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Bella, Sorg, Terapi, Trafikolycka, Vänner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.