Husvisning och galenskaper

Igår var jag på tjejmiddag och träffade ett gäng härliga tjejer. Idag renoveras det lite här hemma.

Imorgon bär det av till Polen och väskan är packad. Det går om man vill och jag fick även med två tidningar och en bok.

Mitt under renoveringen är det dags att köra på husvisning. Sonen letar hus och hittar man ingen stege får man lösa det ändå. Zimon passar på att styrketräna och Fredrik filmar deras galenskaper.

566 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Husvisning och galenskaper

  1. Ulrika skriver:

    Åååhhhh dina fina killar och så fint det kommer att bli ❤️. Lycka till Samir på husvisningen och trevlig resa till Polen 😊.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.