Ovanligt lång paus från bloggen

Jag har valt att inte blogga på ett tag och fokusera på mig och mitt privatliv. Det liv jag inte bloggar om, tro det eller ej men ett sånt liv har jag också. Allt har aldrig luftats här på bloggen.

Mycket har hänt i mitt liv de senaste månaderna och jag har åter börjat bry mig om mig själv. Börjat ge mig själv omtanke och kärlek.

Unnat mig spa, massage, nya slingor i håret, fixat naglarna och gått ner några kilo i vikt.

När alla pratar jul tänker jag: Thailand, strand, värme, massage, avkoppling och god mat. Så hanterar jag julen i år.

Jag har en fantastisk psykoterapeut som har hjälpt mig igenom dessa år av tung sorg efter min älskade Bella. Snart ska terapin avslutas, vilket egentligen var tänkt redan i somras. Men den förlängdes då det fanns ett behov av det.

Sonen löser mitt (och kollegans) ”problem” till elevens val inom träslöjd.

Saknar mitt älskade hjärta.

1819 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hälsa, Jul, Kärlek, Okategoriserade, Resor, Sorg, Terapi, Thailand, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.