Snö och stenhjärtan

Fick vårkänslor i helgen som var och sen kom vintern som en rejäl överraskning. Absolut mysigt när man är inne i värmen och tittar ut. Jag njuter för fullt av min nya kamin, bästa investeringen om ni frågar mig. Skottat snö flera gånger men det bara fylls på hela tiden, nu räcker det tycker jag.

När jag var på Emporia sist så parkerade jag på ett ställe med massor av stenar. Just nedan sten fick jag syn på, frågar ni mig så är det ett tecken från min älskade tös. Ännu en sten med formen av ett hjärta till min samling.

Nedan ett foto på den sten som tydligast är ett hjärta i min samling.

Nu behöver ni ju inte tro detsamma eller ens hålla med mig. Men jag väljer att tro att det är en kärlekshälsning från Bella. Det ger mig kraft.

1374 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.