Äntligen har föräldrarna nått ut i media, nu händer det något……….

Jag möter numera ofta föräldrar via VsFB, som förlorat sina barn. Nedan är några av de jag på ett eller annat sätt har följt och de finns ofta i mina tankar. Nedan text i kursiv stil är kopierat från min facebooksida. Länkarna leder till artiklarna i expressen.

”Detta kom upp till ytan enbart med hjälp av kontakter. Det är så det svenska rättssystemet ser ut. Anhöriga har ingen chans om man inte har kontakter. Dessa föräldrar har kämpat länge, äntligen har det kommit ut i media. Nu hoppas jag att de får svaren de så väl behöver.

Berättade om just detta i min blogg, att man behöver ha kontakter, när jag själv fick kämpa hårt för att få till vidare utredning av den undermåliga utredning som man väckt åtal på. Med facit i handen så hade jag rätt. Det fanns mer att ta reda på för att motbevisa tramset som kom från den andra sidan. Tyvärr räckte det inte fullt ut men det kunde motbevisa en del påstående.”

https://www.expressen.se/gt/anna-robin-och-albin-dog-mammorna-sagar-polisen/ 

”Oavsett hur man har mist sitt barn så är sorgen tung. Den är med en i varje andetag. Varför?? Är frågan många föräldrar ställer sig.”

https://www.expressen.se/gt/mamma-jennies-kamp-efter-mordet-pa-alicia/

Min fina söta lilla prinsessa, vad jag saknar dig. <3 <3 <3

865 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Bloggar, Döden, Facebook. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.