Oj, vilken dag!

När jag steg upp i morse lyste solen, himlen var blå och marken snötäckt. Tittar ut och ser ett enormt hjärta format i snön. Tar det som ett tecken från min dotter.

En tur till IKEA slutade med inköp av köksbord, stolar, bäddsoffa och fåtölj med fotpall. Super nöjd med mina inköp. Blev den fåtölj och det köksbord jag tänkt mig. Men köksstolarna blev andra än de jag tänkt från början.

Bäddsoffan blev jag också nöjd med men den kommer först på onsdag.

Nu är här rörigt hemma men på torsdag räknar jag med att få iordning. Då kommer nämligen soffan jag köpt på Ilva. Snart ett  komplett hem igen.

Familjen som slogs i spillror en sommardag 2014. Vårdslöshet i trafiken och vållande till annans död blev 2 års villkorlig dom och skadestånd. Vilket hån! Alla som älskar Bella fick livstidsstraff av sorg och saknad.

882 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Familjen, ofrivilligt liv, Okategoriserade, Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.