Bussen till Krakow

Det visade sig att jag bor precis vid busstationen och valde därför att ta bussen till Krakow idag. En timmes bussfärd enkel resa och soligt och varmt. Det visade sig även att flygbussen går bara en liten bit bort för ca 24 zloty, så den tar jag imorgon när det återigen är dags att åka hem. Blev taxi hit eftersom att jag landade mitt i natten och alltid tänker mer på min säkerhet än pengar när jag är ute och reser ensam. Men 188 zloty var svindyrt för min stackars plånbok denna lågbudget resa. En impulsiv resa med sol och värme. Lite shopping och ”bara vara”. Suttit ute på stan och tittat på folk, läst och ätit gott. Avkoppling på hög nivå för mig.

Foton tagna i gamla stan i Krakow.

Två härliga dagar i Polen och jag tänker absolut återvända hit igen. Kanske en spontanresa i sommar?

Då det inte blev så mycket promenerande idag som igår, bestämde jag mig för att prova mina nya Nikeskor och ta en power walk på 30-40 min. I två veckor har jag gjort det hemma och tänker fortsätta med det. Bara igår som det inte blev gjort men jag gick väldigt mycket ändå.

Bella är så sörjd och saknad ❤❤❤

2141 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.