Härlig kväll

Ikvällsitter jag vid Vombsjön och njuter av det härliga sommarvädret.

Resan till Kroatien blev helt klar idag. Lunchade hos min goa vän Annika och så bokade vi resterande nätter som vi hade kvar att boka. Resultatet blev 1 natt i Split, 3 på ön Hvar, 2 på ön Brac och sen 1 natt i Split igen. Hela resan gick på 3150 kronor, billigt och bra.

Väl hemma surfade jag runt och kollade in flygstolarna till Thailand. Nu är det dags att ordna med nästa resa. Har kollat flygstolar sen januari och måttstocken är att i alla fall inte betala mer än på förra resan. Tjänstledighet är sedan länge beviljat, ett hotell bokat (kan avbokas) men behöver som sagt en flygstol också.

Fixat iordning min myshörna i trädgården. Hittat ett perfekt och billigt litet bord på IKEA, så nu måste jag se till och komma dit. Behöver ju ha någonstans att sätta fikan med mera.

Kom i min klänning som jag köpte till midsommaren 2014. Sommaren då livet rasade. Lite stramade det allt men det viktiga är att jag kom i den. Viktväktarna fungerar för mig.

828 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Thailand, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.