Uppdaterat blogglänkar

För att hantera sorgen efter min dotter läser jag bloggar, tidningsartiklar, böcker eller kommentarer inne på VSFB.s facebooksida. Allt för att förstå hur andra klarar sina påtvingade liv. Livet utan alla barn kvar vid ens sida här i livet.

Ju längre tiden går ju svårare upplever jag att det är för omgivningen att förstå att sorgen fortfarande är högst närvarande i ens liv. Den har liksom inte försvunnit och den man har förlorat har man inte slutat sakna eller tänka på. Man har heller inte slutat gråta eller uppleva ångest i lindrig form eller ångestattacker när det blir som jobbigast. Men det som har hänt är att man på något vis har lärt sig hantera sorgen, saknaden, ångesten och tårarna på ett bättre  sätt ju mer tiden går.

Jag har nu via VSFB frågat andra föräldrar om jag får dela deras bloggar här på min blogg. Så fliken med bloggar är nu uppdaterad och jag kommer efterhand fortsätta fylla på den. Jag tror att när man hittar in på min blogg och kanske stannar kvar är det för att den handlar om just sorg. Och detta är ju min blogg, min dotter och min sorg. Andra föräldrar berättar sina historier. Därför vill jag försöka underlätta för er som vill/behöver läsa om sorg att hitta andra som skriver om just det ämnet.

Min familj två månader innan Bella blev ihjälkörd. Och ja, jag gråter nu när jag tittar på detta foto och lägger upp det här på min blogg. Som jag saknar Bella.

1073 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Bloggar, Döden, Sorg, VSFB. Bokmärk permalänken.

3 svar på Uppdaterat blogglänkar

 1. Ulrika skriver:

  Fina Jenny.

  Du bidrar mycket för andra änglaföräldrar med din blogg. Ingen änglaförälder sörjer färdigt. Jag håller med dig, saknaden blir tyngre för varje år som går. Aldrigheten är för alltid….

  Kram till dig, Samir och Simon ❤.

 2. Christa skriver:

  Vilken fin blogg du har. Beklagar den smärta du går igenom. <3 Kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur det kan vara att förlora sitt barn. Jag skulle gå sönder.

  Styrkekram!

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.