En dag med extra fokus på våra döda anhöriga

Denna helg lyser det extra mycket på kyrkogårdarna. Extra mycket lyser det även hos min dotter.

Hatet flödar och tankarna är hatiska. Tillåter mig det idag. Men sen får jag stoppa in det långt inom mig och ”låsa in” känslorna. Ingen mår bra av att gå runt och vara hatisk.

Min familj innan livet förändrades för alltid.

Lilla Tilda fyller fyra år imorgon. Idag hade vi kalas för henne. Vi skrattade och var glada, hon fick massor av paket. Vår lilla solstråle som skänker oss så mycket glädje.

1170 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Familjen, Glädje, Kärlek, Kusinerna, Kyrkogården, ofrivilligt liv, Sorg, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.