Julen är en tung högtid

Saknar min lilla prinsessa. Femte julen utan henne och det gör ont. Julen är den svåraste högtiden för alla dom som mist någon de älskar, den är lång och full med så många krav. Den är även fylld med så många fina minnen som man önskar man fick återuppleva igen och igen.

Livet som blev – är livet jag måste leva utan Bella. Ett av mina älskade barn.

Tacksamheten över att jag har min son är stor likaså kärleken till honom.

Men jag orkar inte med julen fullt ut än så även i år åker jag till Thailand. Jag flyr julen men jag har också börjat återerövra den så smått. Vill ju hitta tillbaka till julmyset med allt vad det innebär. Har bakar lussekatter tre gånger, köpt tre nya tomtar och börjat fundera på om jag ska ha en julgran nästa år. Gått runt och tittat på juldekorationerna i affärer och handlat alla julklappar där. För mig är det ett steg i rätt riktning men långt ifrån mål.

Till er som har det tufft nu i julmånaden: bry er inte om andras krav och förväntningar. Gör vad ni mäktar med och hoppa över resten.

Kram <3

1161 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Jul, Kärlek, ofrivilligt liv, Resor, Sorg, Thailand, Traditioner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.