Bytt hotell och det blev till det bättre

Nu har jag bytat hotell och lämnat det som ni ser här under. Nu bodde ju inte jag i bungalowen utan hade rum på andra sidan av poolområdet och på  andra våningen. Som alltid när jag reser så har jag inte fullt koll på vad jag egentligen bokar så ibland blir det lite överraskningar, ibland till det bättre och ibland till det sämre. Men jag brukar bli rätt nöjd ändå. Fokus ligger på god mat och avkoppling.

Nu bor jag här:

Har utsikt både mot poolen och havet. Bor 1,2 km från White Sand Beach stod det. Men dom måste ha menat fågelvägen, för jag gick och gick och gick och gick……….. Jag förstod rätt snart varför man rekommenderade mig att ta taxi. Men det blev en härlig promenad och på vägen hittade jag ett utsiktsställe X antal hundratals trappsteg rätt upp mot himlen, suck. När jag väl kom upp var utsikten dock finare än vad nedan foto visar. Så det var värt alla trappsteg.

Jag gick runt och kollad in platsen där jag var förra året och gick längst strandkanten. När jag kände mig redo att återvända hem till hotellet tog jag taxi. Inte en chans att jag gick hela den sträckan, plus att det var mörkt.

Nu har jag inte längre samma hemlängtan som jag hade på julafton och jag njuter av att ta det lugnt och koppla av.

Julgran inspirerad av Eiffeltornet och byggd med hjälp av en massa flaskor. Man slipper inte julen om man åker till Thailand.

1130 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Hälsa, Jul, Mindfullness, Resor, Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.