Det har varit en tuff vinter och vår.

Det har på många vis varit tungt i mitt liv nu i vintras och framåt och jag har lagt all energi på att landa igen och få ordning på livet. Jag drog i handbromsen och lyssnade min kropp. När det blir mycket överallt och man inte har någon fristad, ja då måste man förändra och göra så att det blir till det bättre. Denna helg har varit bra med två promenader, trädgårdsarbete, lite jobb vid datorn men också haft mer avkoppling än krav på mig.  Det gav mig energi. Fick även besök av min son och min bror.

Varit hos Bella i helgen och satt blommor. Saknar henne något så fruktansvärt mycket.

Om ca 6 veckor reser jag återigen till Thailand för en lång resa. Visa är fixat och halva tidens hotell är bokade. Lyckades boka en flygstol på 35 dagar men man får bara vara i Thailand 30 dagar utan visum. Det blev en dyr erfarenhet, 1000 kronor gick det på sen plus 300 kr för gräsliga foton som skulle med visumansökan.

843 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hälsa, Kyrkogården, Resor, Sorg, Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.