Fika, datortrubbel och en nyttig kväll

Hej alla, hur har ni det idag?  Jag är trött och har huvudvärk men men……

Jag var och handlade innan idag med farsan. Tur man har på lager så att när den ena försvinner från ens liv så har man den andra kvar. Fast egentligen är det så att min biologiska pappa försvann från mitt liv för många år sen men vi hade precis börjat återuppta kontakten när han dog. Farsan är den som befunnit sig i mitt liv och följt min resa genom livet sedan jag var tonåring. Han är och har alltid varit morfar till mina barn. Jag passade på att köpa lite gott till soffan ikväll (usch vad jag ljuger, jag köpte något nyttigt, inte något gott som jag egentligen var sugen på). Är ensam hemma då Samir är iväg hela helgen, så jag tänkte passa på och se någon film.

image

Min ilska och mitt hat börjar lägga sig, den människa jag har varit i många månader har börjat landa i verkligheten. Nu behöver jag vila upp mig och återfå energi och livskvalitet. Men visst dippar jag, i natt var det en fruktansvärd natt. Svårt att sova ordentligt och känner mig inte utvilad idag. Huvudvärk idag igen, börjar se mönstret. Sömnen är viktig för mig för jag påverkas dagen efter om natten inte har varit bra. Min personlighet har inte alltid varit så charmig de här månaderna men de som har råkat ut för mig har säkert gjort sig förtjänta av det.

image

Jag bara älskar budskapen Christian Wass lägger ut på sin facebooksida.

Idag kom min vän Katharina hit och fikade, vi hade även tänkt ta en promenad men som tur var så tillät inte vädret det. Jag bara MÅSTE ha bra väder om jag ska ut och promenera. Vi klarade oss bra ändå och hon hjälpte mig lite med min blogg. Nu bör det fungera att ni klickar på den lilla rutan Fallow nere på höger sida, skriver in er mailadress och vips så meddelas ni när jag gör nya inlägg här. Dock med viss tidsskillnad tror jag. Så prova gärna att lägga in era mailadresser. Blir så glad över att se att jag faktiskt har återkommande läsare, tack för att ni vill ta del av mitt olyckliga liv som förhoppningsvis en dag ska bli lyckligare igen. OM man nu kan bli lycklig igen efter att ha mist sitt älskade barn. Jag är brutalt rak och ärlig och delar med mig av mitt innersta men dock inte allt. Lite privatliv har jag trots allt om någon nu undrar om så är fallet.

 

Önskar er alla en fortsatt trevlig lördag!

Fuck trafikolyckor, vill inte ha mitt ofrivilliga liv!!

1675 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, ofrivilligt liv, Vardag, Vi har kraften. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.