Torsdag blir lördag och besöker kyrkoplatsen

Vad gör ni en dag som denna? Jag bestämde mig för att idag är det lördag, och på lördag är det torsdag. Så jag körde iväg och köpte lite godis, cola och två tidningar. För visst kan man byta dagarna om man nu råkar bli sugen på något gott men har bestämt sig för att det bara är okej att ”synda” på helgerna? Jag är ju sjukskriven så det spelar lite mindre roll vilken dag som kommer när 🙂

Bara jag kommer ihåg viktiga datum såsom läkarbesök, terapi eller inbokade träffar med mina upptagna vänner. För visst ser livet annorlunda ut för dom och er, ni jobbar och lever. Era liv fortsätter, mitt har tagit en lång paus. Jag har gott om tid på både gott och ont. Nu använder jag all den tid till att återhämta mig från mitt livs trauma, och försöker fylla på med energi. Försöker finna en mening med mitt liv.

Jag mår dåligt över att ha förlorat min tös, att ha sett henne död. Att jag har behövt begrava henne. Att jag aldrig mer får höra hennes härliga skratt, aldrig mer få krama henne, ringa och sms henne. Jag till och med saknar att få skälla på henne för att hon inte städar, för att hon inte hjälper till mer här hemma. Jag saknar att höra henne skälla på mig för att jag tjatar, för att jag¨lånar” (äter upp) hennes choklad. Jag saknar ALLT som har med henne att göra.

Körde till kyrkan idag efter att jag varit och handlat. Du fina person med ditt gula omslagspapper hade varit även där. Jag satt de i en grön vas med vatten. Såg även att fler varit där. SÅ skönt för mitt sargade mammahjärta. Ni har inte glömt min tös <3<3<3

Mina fina röda rosor till min älskade tös har klarat sig bra <3<3<3

image

Fruktansvärt att behöva ha en sån här plats.

Saknar dig mitt fina hjärta, du blev en fin ängel alldeles för tidigt och kvar är vi som älskade dig. Vi som idag inte mår så bra för att vi saknar dig. Vi som är påtvingade ett liv utan dig, vi som ska leva med livslång sorg och saknad.

1832 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kyrkogården, Sjukskriven, Sorg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Torsdag blir lördag och besöker kyrkoplatsen

  1. Karin skriver:

    Japp! Och i dag är det fredag, så i morgon är det lördag igen! ;D

    Nej, det känns inte rättvist att föräldrar ska ha en sådan plats att gå till! 🙁 Åh, vad jag önskar att du slapp gå igenom detta svåra! Gott att människor visar att de minns och kanske också saknar din fina tös.

    Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.