Hjälper andra trots egen sorg

Saknar min fina tös varenda sekund av min vakna tid. Det gör ont i kropp och själ och för att överleva gör jag små goda gärningar lite här och där från Bella och mig.

Denna gång vill jag göra en lite större god gärning i min dotters namn. Har genom kontakter fått kontakt med en familj som är i stort behov av hjälp.
Vill ni hjälpa mig och Bella att hjälpa familjen med en liten peng?
Jag personligen lämnar pengarna på rätt ställe. Skicka sms eller PM om ni vill hjälpa till. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Jag tar gärna även emot varma filtar, vinterjackor och vinterskor, små tält till ett annat ”projekt”. Jag har redan gett bort vad vi kan undvara i form av sovsäckar, tält, filtar, jackor med mera. Men det behövs hela tiden mer av detta till både män och kvinnor. Kram till er alla.

1603 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Eu-emigranter, Hemlösa, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.