Värsta dagen i mitt liv!

30 juli 2014 är den värsta dagen i mitt liv. Sitter på en restaurang i Thailand och väntar på maten. Min vän nämner en trafikolycka och jag inser att det kan vara min familj. Tre bilar och ett släpp, vet att mamma skulle vara på den vägen med släpp då hon och hennes man ska flytta. Får tag på min son och får det bekräftat, läkaren ber mig resa hem omgående. Min dotter är allvarligt skadad, utgång oviss. De stod vid vägkanten med två bilar och ett släp. Bella hade upptäckt något som antagligen höll på att trilla av, vi vet inte helt säkert. Hon fixar till släpet, sätter sig i bilen och meddelar mormor att de kan fortsätta köra.  Sen kommer det en jäkla smäll, Bellas bil far in i släpet som svänger sig och Bellas bil förflyttas framför den andra bilen. Hon hade inte en chans. Chockade lämnar vi restaurangen, bokar ut från hotellet och beger oss till flygplatsen. Får bara tag på en biljett, lämnar min vän på flygplatsen och beger mig hemåt. Från samtalet till jag får träffa min dotter går det 22 timmar. De värsta 22 timmarna i mitt liv.

3618 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Thailand, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.