Arg, ledsen och frustrerad

Ännu en dag som jag är fruktansvärt arg på allt och alla. Jag är ute på okänd mark och blir fruktansvärt frustrerad när jag möts av inkompetenta personer. Jag vill ha svar, jag vill förstå, jag vill veta mina rättigheter. Ge mig den fakta jag behöver ha och visa mig respekt och empati. Min sorg gör mig arg och ledsen, jag behöver inte bemötas på ett nonchalant sätt, detta är mitt nya liv och jag mår inte bra.

Svenskt regelverk:
1. Vi sparkar på dom som redan ligger ner, så är halva arbetet redan gjort.
2. Vi låter de fattiga betala lika mycket som de rika, annars är det inte rättvist.
3. Vi gör lagarna så idiotiska så att alla inte kvalar in när de vill ha ersättning.

Och här blir jag så irriterad att jag fyller inte på mer med idioti grejer, listan kan göras hur lång som helst.

Sem 2012 062                                         Grodans betydelse för mig: ge inte upp.

 

 

1762 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i ofrivilligt liv, Sorg, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.