Rättegången framflyttad

Får veta idag att rättegången framflyttad, den skulle ha varit nu den 23/1. Jag som hade bokat in terapi dagen innan och sen dubbelpass med terapi den 25/1. Jag mår inte bra och vill bara att rättegången ska vara över. Föraren som orsakade trafikolyckan är åtalad. Än en gång ska allt rivas upp och gås igenom. Vad hände egentligen den där dagen? Hur kunde det hända?

Luften går ur mig. Inser att jag behöver lugn och ro, healing, massage och annat som kan tillföra mig energi. Kroppen skriker av smärta, både psykisk och fysisk.

image
Min dotters bil efter trafikolyckan, hon hade inte en chans. Hennes bil stod bakom släpet innan smällen. Fan vad det gör ont att se och tänka tanken att medan detta hände gick jag runt i Phuket och letade väska och conversskor till henne. Vandrade barfoto vid stranden. Tog flera månader innan jag klarade av att titta på detta foto. Min älskade Bella försvann från oss redan här på denna platsen. Ett par minuter vid vägkantetn och livet är över.

 

1403 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.