Stöd Cancerforskningen via Forlife

Året 2011 var året då cancer kom in i vår familj och vi vara alla rädda för att mista två älskade familjemedlemmar. Farsan, barnens morfar klarade sig. Min moster klarade sig inte och dog i augusti 2012 efter att ha levt med cancer i nästan två år. Jag följde hennes resa ända till slutet och det påverkade mitt eget liv väldigt mycket. Jag förändrade mitt liv så att det blev ännu bättre, jag ville kunna säga att jag har levt fullt ut och att jag inget ångrat.  För precis så sa moster som var så tapper ända in i det sista. Jag bestämde mig för att leva här och nu, inte skjuta upp saker till framtiden. Min moster var en renlevnadsmänniska, rökte inte, drack måttligt och vandrade långt och väldigt mycket. Hon åkte ofta på vandringsresor. Hon var en förkämpe för de svaga i samhället och politiskt engagerad. Hon har gjort mycket gott här i livet, och många är de barn hon har hjälpt via sitt arbete och engagemang. Det kändes därför väldigt orättvist att hon inte fick vara med oss längre, hon blev 67 år gammal och skulle precis börja njuta av sin pension.

Cancern tar även barn och lämnar kvar sörjande föräldrar och syskon. Cancern måste bekämpas och för det behövs pengar till forskning. Vill du vara med och hjälpa till? Jag vill, därför har jag smsat in ett bidrag och du kan göra detsamma Här.

image

Om du skickar ett mail till mig (Jenny@mittofrivilligaliv.se) med namn och foto på att du har lämnat ett bidrag antingen via deras sida eller ett foto på smset som du får som bekräftelse så deltar du i utlottningen av detta fina armband:

26956475-origpic-c94272_png_0_0_100_100_500_396_85

Armbandet sponsras av  Forlife, och skapas av en kvinna som heter Gun och hon deltar i sysselsättningsprojektet Forlife. Den som får äran att bära detta fina armband kommer att dras via lottning på fredag den 12 juni.

Titta gärna in på deras Butik där det finns ytterliggare snygga armband. Något jag tyckte var väldigt smart är deras ICE armband, in case of emergency. Bra att ha när man besöker större ställen med sina barn om det skulle vara så att man tappar bort varandra, hemska tanke.

27433280-origpic-c5a434_png_0_0_100_100_500_470_85

Tack för att du har läst detta blogginlägg, tillsammans kan vi göra skillnad.

FORLIFE!!!

 Detta inlägg är skrivet för att hjälpa Forlife med deras vision om ”zero cancer”.

1306 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.