Alla jävla hjärtans dag

En dag som denna är allt extra tungt
För mig har den aldrig betytt nått, bara en dag för att handeln att tjäna in extra pengar. Men för BELLA var detta en viktig dag redan sen hon var en söt liten tjej. Denna dag skulle vi alltid uppmärksamma och det gjorde vi naturligtvis för hennes skull. Denna dag ska jag alltid tillägna henne lite extra för resten av mitt liv, denna dag som var så viktig för henne ska jag fortsätta att uppmärksamma. För hennes skull, för att jag älskar henne och saknar henne. Livet är tungt att leva när man mist ett barn, saknaden gör så ont i både kropp och själ.

image
Om Bella hade levt hade jag fått en kärleksförklaring idag. Nu gör hon inte det och jag får titta tillbaka på sånt jag har fått tidigare. Min fina Bella som älskade sin familj över allt annat, som var så kärleksfull, och hade ett stort gott hjärta. Saknar henne och har henne i mina tankar dygnet runt. Mitt fina änglabarn jag älskar dig.

1722 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Änglar, Kärlek, Sorg, Traditioner. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.