Tio månader sen…….

Idag för tio månader sen rasade mitt liv. Ja hela familjens liv, och vi har alla kämpat sen dess och hanterat vår sorg på olika sätt. Imorgon är det morsdag men imorgon tänker jag ignorera den dagen. Den har aldrig varit betydelsefull, jag älskar mina barn  365 dagar om året och dom älskar ju mig.

Dagen idag har jag bestämt mig för att umgås med vänner och försöka släppa fokus på min sorg. Började med Tini, vi var iväg på äventyr och sen hjälpte jag henne att äta upp delar av en tårta. Hon tvingade mig naturligtvis att hjälpa till med det, jag ville verkligen inte äta tårta idag 🙂 Vi var inom Pema i Hörby för jag ville köpa en fin tavla där. Där är det tydligen jul året runt.

image

Sen åkte jag vidare hem till Louise för ikväll ska hon, jag och Daniel (inte min hustomte) till Elysee och äta fondue. Men först lite te och tjejsnack.

image

1989 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Tio månader sen…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.