Hemma igen efter en heldag på vift

Hemma igen efter en lång dag med goda vänners sällskap. Varit skönt att ha och göra idag och få annat att tänka på än att det idag är 10 månader sedan jag miste min älskade dotter Bella. Naturligtvis har hon varit med mig i tankarna idag. För 10 månader sedan vid denna tiden var jag ensam på resande fot och ville bara komma fram till  Sverige och sjukhuset. Hade fått veta att Bella var allvarligt skadad efter en trafikolycka, utgång oviss, kom hem sa läkaren. Jag var i chock och väldigt ledsen och orolig. Jag var så ledsen och upprörd över att jag var i Thailand när Bella behövde mig som mest. Resan hem var det värsta resa jag någonsin har gjort i mitt liv.

Sitter i soffan och är så fruktansvärt mätt att jag önskar än en gång att jag kunde stoppa fingrarna i halsen. För naturligtvis åt jag för mycket och till viss del var det tröstätning. Men annars fungerade det bra att vara på Elysse igen, andra gången sen Bella dog. Även Bella älskade att äta där. Jag preparerade mig med extra ångestdämpande medicin innan jag åkte dit. Jag känner min kropp och min ångest väldigt bra nu så jag kan hantera min sorg och mina bekymmer lite bättre.

image
Dessa två är lika tokiga i fondue som jag är så Elysee är vårt favoritställe. Vi äter mer än vi snackar så det blir ingen vinst via oss. Tvärtom så blir det förlust, för vi äter hur mycket som helst 🙂

Jag och Daniel tog även efterrätt, min pannacotta var sååååå smarrig. Men jag borde inte ha gett mig på den. Jag hade redan stoppat i mig så att jag mådde illa.

image

imageJenny 20 kilo senare. Det har blivit väldigt mycket kvinna av mig och jag står stadigt på jorden när det blåser ute. Min fina älskade tatuering syns och på halsbandet står det Samir och Isabell. Mina barn är det finaste jag har ”skaffat” mig och också det mest dyrbara i mitt liv. Det gör fruktansvärt ont att behöva leva utan Bella.

Imorgon är det 10 månader sen vi fick beskedet att Bella var hjärndöd. Sen den dagen är inget sig likt. Min fina goa Bella bara försvann ifrån oss, som vi saknar henne.

FUCK TRAFIKOLYCKOR!!

1758 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Sorg, Thailand, Trafikolycka, Vänner, Vikt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemma igen efter en heldag på vift

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.