Morsdag är inte bara en dag med glädje

En summering av dagen är att jag har varit på dåligt humör men så har det till viss del även funnits befog för det om ni frågar mig. Kroppen kändes ångestladdad och det blev en extra dos medicin idag.

Morsdag visade sig vara en dryg och jobbig dag när man inte har alla sina barn hos sig. Jag är inte så mycket för den dagen men i år har den varit tung för Bella hade brytt sig om att det är morsdag i dag. Bella hade smsat, ringt och kramat om mig. Köpt en blomma och låtit mig veta att jag är den bästa mamman som finns. Samir har naturligtvis gett mig en extra kram idag och så pratade vi om att det var just Bella som är den som håller hårt på traditioner i denna familjen. Han hade tänkt köpa en blomma till mig men det fanns inga på Ica. Vilken tur han hade min älskade son 🙂 Sen är det också idag exakt 10 månader sen hon dog. Det har naturligtvis även påverkat mitt humör idag.

Sen har jag ju min nya tvättmaskin och den strulade naturligtvis vilket gav mig mer vattenjobb. Läser ju inte instruktionsböcker precis. Men det ska fixas imorgon, så kommer vattnet där det ska och ingen annanstans. Blev en maskin med rena kläder i alla fall.

Gräsklipparen såg jag till så att den är bättre till nästa gång min bror kommer och klipper gräset igen. Billig och bra arbetskraft 🙂 Fast han muttrade något om att jag behöver röra på mig och att klippa gräset ger mig bra med motion. Jag hörde: älskade syster, bara ring så kommer jag och klipper gräset till dig <3 Tilläggas kan att han missade att jag har två lavendelblommor vid vinbärsbuskarna, de klipptes också idag 🙂 Som tur är var gräsklipparen höjd på grund av fruktansvärt högt gräs så de klarar sig nog ändå.

image

Fina älskade Zimon kom med en chokladask till mig och Samir köpte Chai Latte till mig innan idag. Kvällen är räddad om ni frågar mig.

Buddha från facebook

Lånat bilden från någon sida på facebook. Meditation (nybörjare) och healing är en del av mitt nya liv. Min kropp behöver energi, lugn och harmoni. Den behöver varva ner och återhämta sig. Den behöver ladda batterierna för efter sommaren ska jag ut i arbetslivet igen på ett eller annat sätt. Planering pågår och tankarna är många och framåtsyftande.

1744 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hälsa, Healing, Mindfullness, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Morsdag är inte bara en dag med glädje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.